maandag 28 december 2009

aftellen

Eerst telden we af in maanden, toen in weken, nu in dagen.
Nog maar vijf dagen en dan vliegen we naar Bangladesh. De kerstboom is weer afgetuigd. Onze portefeuilles op ons werk hebben we overgedragen. Onze to-do-list heeft nog maar een paar open vakjes, waar nog geen vinkje staat. Onze koffers staan al een tijdje in het zicht, die gaan in de komende dagen gevuld worden. We zeggen mensen gedag.
De reis komt nu echt dichtbij.
Door alle drukte raakte onze passie af en toe op de achtergrond. Maar de laatste tijd is dat anders. Een TV-programma, een gesprek met een collega-Aziƫ-ganger, mensen die met ons meeleven, mensen die hun respect uitspreken voor wat wij doen, allerlei kleine en grotere gebeurtenissen en ontmoetingen inspireren en motiveren ons voor deze reis.
We zien er naar uit. Fijn dat jullie met ons meelezen en meeleven.

3 opmerkingen:

 1. lieve Han en Corry, wat moet het gek zijn zo vlak voor jullie vertrek. Als het goed is krijg je vandaag of morgen nog een kaartje voor in je 'muziekgroep-foto-boekje'.. Ik leef met jullie mee, vind 't geweldig wat jullie doen! Als muziekgroep maken we voor jullie een vast gebedspunt aan het begin van elke oefenavond dus weet je gedragen in gebed!
  Liefs
  Gerja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Han en Corry,
  Vandaag de grote dag! Heb een goede reis en een fijne (niet te vermoeide) aankomst in Bangla Desh.
  We (Roberta en ik) denken aan je en onze gebeden zijn met jullie. We zijn ervan overtuigd dat jullie een zegen voor alle mensen die jullen ontmoeten zullen zijn.
  En natuurlijk een fantastisch Nieuw Jaar. (What a way to start a New Year!
  Jaap en Roberta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Han & Corry,

  Jullie kennende lezen jullie dit berichtje nog net voordat jullie vertrekken :-). Mochten jullie toch nog met de laatste vakjes van het to-do lijstje bezig zijn en het niet meer lezen dan hoop ik dat jullie in ieder geval een paar uurtjes hebben kunnen slapen! Een hele goede tijd daar en bedankt voor wie jullie zijn! Keep you posted ;-).

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen