zaterdag 19 december 2009

Contrasten

Het is bijna niet voor te stellen dat het op dit moment hier in Nederland echt winter is met temperaturen van -10 terwijl het in Bangladesh en Sri Lanka op hetzelfde moment +29 is! Wat een verschil.

Over precies 2 weken vertrekken we op dit tijdstip richting Düsseldorf. De kinderen brengen ons weg. Schiphol zou dichterbij zijn maar dan zouden we via London moeten vliegen en dat maakt de reistijd (nog) veel langer. Allerlei opties zijn bekeken maar in de ‘nachtelijke uren’ reizen gaf nog de beste aansluitingen. Van echt slapen zal niet veel komen verwachten we!

Het is wel een raar idee dat we, te midden van allerlei drukte rondom de komende Feestdagen, ook bezig zijn met allerlei geregel rondom ons vertrek. De koffers staan (leeg) in de slaapkamer terwijl de kerstcadeautjes zich onder de kerstboom verzamelen. De To Do List helpt enorm want onze harde schijven in ons hoofd raken aardig vol.

Of onze mobieltjes daar werken is nog onduidelijk. In Sri Lanka verwachten we van wel want Sioe Sin is afgelopen zomer op vakantie geweest in Sri Lanka en zij had bereik. Maar zij trok rond en wij zitten in de heuvels. We moeten het afwachten. We gaan in ieder geval hard ons best doen om contact met Nederland te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten