dinsdag 13 maart 2018

Team Bangladesh 2018

De visa zijn binnen. Over twee weken gaan we weer naar Bangladesh, nu met een team van vijf personen: Corry, Han, Digna, Irina en Bart.

In het najaar van 2017 hebben Corry en Han een training over gezondheid en plannen maken gegeven in het noordelijke deel van Bangladesh. Nu is het zuidelijke deel aan de beurt. En natuurlijk gaan we ook op verschillende scholen de gezondheidstoestand van kinderen checken.

Digna is verpleegkundige en in 2013 al een keer met een team van Changing Lives Foundation mee geweest. Zij zal meehelpen bij het nakijken van de kinderen en het geven van de gezondheidstraining.

Irina en Bart maken al sinds de oprichting van Changing Lives deel uit van het kernteam. Hun kennis ligt vooral op het gebied van financiƫn, internationale projecten en duurzaamheid.
Een volgende stap die BNM wil maken, en waar wij aan mee willen helpen, is om minder afhankelijk te worden van geld uit het westen. Daarvoor is nodig dat alle huidige inkomsten en uitgaven transparant en overzichtelijk bijgehouden en genoteerd worden. En moet er zicht komen op andere manieren om inkomsten te krijgen. Dat is de expertise van Bart en Irina.

Wij zien er naar uit om onze vrienden in Bangladesh weer te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. We houden jullie op de hoogte! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten